Czekoladowe pastylki Candy Melts.
Kolor: różowy
Zastosowanie:
- do dekoracji ciastek, pierników, muffinek i tortów
- do produkcji domowych czekoladek, pralinek
- do polew, dripów i cake pop's
Sposób użycia:
- pastylki rozpuścić w mikrofalówce lub kąpieli wodnej
- zanurzać lizaki, cake popsy, ciastka lub dekorować muffinki, tort przy użyciu butelki dekoratorskiej (do sosów)
- w celu uzyskania cieńszej warstwy, dodać niewielką ilość oleju roślinnego
Producent: Wilton
Składniki: cukier, olej roślinny (olej palmowy, uwodorniony olej palmowy), białka mleka, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa E322, barwnik: czerwień allura E129, sól, aromat.
Gramatura: 340g
(W-03-3094)
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Rękawy cukiernicze do szprycowania/ dekoracji tortów 30cm 10szt
10,80
PLN
Zawartość opakowania: 10