Czekoladowe pastylki Candy Buttons.
Kolor: ciemny niebieski
Zastosowanie:
- do dekoracji ciastek, pierników, muffinek i tortów
- do produkcji domowych czekoladek, pralinek
- do polew, dripów i cake pop's
Sposób użycia:
- pastylki rozpuścić w mikrofalówce lub kąpieli wodnej
- zanurzać lizaki, cake popsy, ciastka lub dekorować muffinki, tort przy użyciu butelki dekoratorskiej (do sosów)
- w celu uzyskania cieńszej warstwy, dodać niewielką ilość oleju roślinnego
Dodatkowe informacje:
- polewa szybko zastyga
- ma intensywne kolory i nie wymaga dodatkowego barwienia
Producent: PME
Składniki: cukier*, oleje roślinne (palmowy, uwodorniony olej palmowy), mleko w proszku pełne, serwatka mleka w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa*, sól, barwniki: E132, aromat. *Genetycznie modyfikowany. Zawiera mleko i soję. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Gramatura: 340g
(PME-CB003)
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Rękawy cukiernicze do szprycowania/ dekoracji tortów 30cm 10szt
10,80
PLN
Zawartość opakowania: 10