Wczytuję dane...
Model: M-24145
Realizacja zamówienia: 4 dni

Masa do koronek w proszku.

Zastosowanie:

  • do wykonywania jadalnych cukrowych koronek
Przygotowanie:
  • Proszek mieszamy z gorącą wodą w proporcji 2:1 (np. 100g proszku - 50g wody).
  • Miksujemy na gładką masę przez ok. 3 minuty.
  • Barwimy (opcjonalnie)
  • Wylewamy na formę do koronek i rozprowadzamy szpatułką.
  • Czas zastygania wynosi ok. 4-6 godzin w zależności od grubości warstwy / wilgotności powietrza.
  • Koronka jest gotowa, kiedy łatwo odchodzi od formy.
Składguma arabska, cukier, maltodekstryna, skrobia pszeniczna bezglutenowa, monohydrat glukozy cukierniczej, barwniki: dwutlenek tytanu (E 171), aromat, emulgator E473

Producent: Modecor

Gramatura: 200g

UWAGA! WYPRZEDAŻ z powodu krótkiego terminu ważności! Termin ważności 04-10-2020