Cukrowa, jadalna KORONKA do dekoracji tortu.
Zastosowanie:
- do dekoracji boków tortów i ciast
- pociętą na mniejsze kawałki można użyć również do dekoracji babeczek i figurek (np. przy sukience księżniczki, bieliźnie itp.)
Kolor: antyczne złoto
Wymiary:
- długość: ok. 110 cm
- szerokość 10 cm
Ilość w opakowaniu: 3 kawałki o łącznej długości ok. 110cm
Szczegóły:
- Koronka jest giętka i łatwa w przycinaniu oraz krojeniu.
- Aby przykleić koronkę do suchej powierzchni (np. do masy cukrowej), należy ją od spodu zwilżyć wodą, posmarować syropem glukozowym lub klejem spożywczym.
- Po otwarciu, nieużywaną część koronki należy bardzo szczelnie zapakować aby zapobiec jej wyschnięciu.
- Uwaga: W zależności od partii, kolor może się nieznacznie różnić od przedstawionego na zdjęciu.
Cena za opakowanie (110 cm).
(EX3864)