Zastosowanie:
- do nabłyszczania/glazurowania świeżych owoców, masy cukrowej itp.
- w celu uzyskania efektu lustra (mirror glaze)
- może być barwiona barwnikami spożywczymi.
Kolor: transparentny/przezroczysty
Sposób użycia: Podgrzej do temperatury 40/45 stopni C. Wymieszaj energicznie, aby otrzymać jednolitą konsystencję. Oblej cienką warstwą zamrożoną powierzchnię tortu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem.
Składniki: syrop glukozowy, sacharoza, woda, substancja zagęszczająca: E406, E440, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: E330, E331, substancja konserwująca: E202.
Może zawierać: jaja, orzechy, soję, mleko, migdały, orzechy, pistacje.
Producent: Saracino
Gramatura: 1 kg
Cena za 1 szt.
(SAR-PAS021K1)