Wczytuję dane...
Model: OET-PASTA/D
Realizacja zamówienia: 1 dni
EAN: 5900437083292

Pasta waniliowa Intense z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 50g

Zastosowanie:

  • do aromatyzowania ciast, tortów, kremów, polew,
  • do wypieków, lodów, naleśników, deserów, dań mięsnych, sosów.

Aromat/smak: waniliowy

Składniki: inwertowany syrop cukrowy, woda, 15% ekstrakt wanilii bourbon, 2% ziarna wanilii, cukier, substancja zagęszczająca (tragakanta)*

*z naturalnego źródła pochodzenia roślinnego

Dodatkowe informacje:

  • Dzięki żelowej konsystencji doskonale rozprowadza się w składnikach potraw, nadając im charakterystyczny intensywny smak i zapach.
  • Zawiera naturalne ziarenka z wanilii wprost z Madagaskaru.
  • Dozowanie to około 2-4 łyżeczki na 250 g mąki. Przed użyciem wstrząsnąć.

Pojemność: 50g

(OET-PASTA/D)