Cukrowe PEREŁKI włoskie na tort ZŁOTE 8mm 50g
7,50
PLN
Zawartość opakowania: 50
Cena jednostkowa: 0.15 PLN
Oferujemy profesjonalną masę cukrową do modelowania typu gum paste / flower paste marki Saracino. To doskonały wybór dla cukierników, którzy cenią sobie jakość i precyzję. Dzięki wyjątkowym właściwościom plastycznym, masa ta jest idealna do tworzenia finezyjnych dekoracji i figurek na torty.
Zastosowanie
Właściwości
Wskazówki użytkowania
Skład
cukier, skrobia ziemniaczana, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwniki: E102,
Informacje dodatkowe
Cena: 1 sztuka
Zamów profesjonalną masę cukrową Saracino i odkryj nieskończone możliwości w tworzeniu przepięknych dekoracji cukierniczych!