Czekoladowe pastylki Candy Melts.
Kolor: jasnoczerwony
Zastosowanie:
- do dekoracji ciastek, pierników, muffinek i tortów
- do produkcji domowych czekoladek, pralinek
- do polew, dripów i cake pop's
Sposób użycia:
- pastylki rozpuścić w mikrofalówce lub kąpieli wodnej
- zanurzać lizaki, cake popsy, ciastka lub dekorować muffinki, tort przy użyciu butelki dekoratorskiej (do sosów)
- w celu uzyskania cieńszej warstwy, dodać niewielką ilość oleju roślinnego
Producent: Wilton
Składniki: cukier, olej roślinny (olej palmowy, uwodorniony olej palmowy), serwatka w proszku, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, śmietanka w proszku, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa E322, barwnik: czerwień allura E129, sól, aromat.
Gramatura: 340g
(W-04-0-0099)
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Podkład pod tort gruby złoty prostokątny dwustronny karbowany 30 x 40cm
8,00
PLN
Zawartość opakowania: 1
Podkład pod tort gruby złoty karbowany śr. 28cm
3,50
PLN
Zawartość opakowania: 1